Menu Prohledat web KVH EN

17/11 Obývák Václava Havla: O rodičích a dětech - (2) Klára Formanová a Antonie Formanová

Antonie Formanová je filmová herečka, kterou znáte třeba z dvoudílného filmu Dukla 61, nebo z letošní černé komedie Okupace. A lásku k filmu má v krvi, neboť je vnučkou režiséra Miloše Formana a dcerou divadelníka Petra Formana. Antonii společně s maminkou potkáte v mezigeneračním dialogu 17/11 Obývák Václava Havla: O rodičích a dětech, kde nahlédneme do všedního dne téhle nevšední rodiny!

-----------------------------

Jak to vypadá doma v obýváku u Formanů, Trojanů, Vondráčků nebo Holubů? V čem se jejich hodnoty shodnou a kde se už vytváří tzv. generační propast? Debata mezi rodiči a dětmi vám dá nahlédnout do intimních a otevřených rozhovorů dvou generací v rámci jedné rodiny. Přijďte si poslechnout mezigenerační dialog moderovaný Hannou Slívovou a Barborou Šichanovou o vnímání demokracie, svobody volby, ale i těžkostech doby dnešní a minulé.

Čas: 13:00-19:00
Místo: Knihovna Václava Havla
Událost: bude také živě streamovaná.

Moderují: Hana Slívová (ČRo) Barbora Šichanová (ČRo)

Hosté
Eva Holubová a Karolína Holubová (13:00-13:45)
Klára Formanová a Antonie Formanová (14:45-15:30)
Jan Vondráček a Vojtěch Vondráček (16:15-16:45)
Klára Pollertová-Trojanová a Josef Trojan (18:15-19:00)

Před vstupem kontrolujeme potvrzení o bezinfekčnosti (dokončené očkování/prodělaný covid/negativní test). PCR test nesmí být starší než 72 hodin a antigenní test 24 hodin. Je také povinné mít po celou dobu nasazený respirátor. Aktuální informace sledujte zde: https://covid.gov.cz/situace/kultura/spolecenske-akce.

Děkujeme, že jste ohleduplní k sobě i okolí.