Menu Prohledat web KVH EN

Tváře etiky

Ilustrace
  • Kde: Knihovna Václava Havla, Ostrovní 13, Praha 110 00
  • Kdy: 16. září 2019, 19:00 – 21:00

Lidská slušnost – handicap, nebo výhoda? Aneb mohu přežít s etickými zásadami a morálním přístupem v této společnosti?

Přijďte diskutovat s Markem Orko Váchou. Setkání realizované ve spolupráci s ICF ČR, českou pobočkou Mezinárodní federace koučů, má dva záměry: představit člověka, který je vnímán jako představitel etického chování a jednání a současně člověka, který má v oblasti etiky schopnost sdílet s posluchači své znalosti a zkušenosti.

Jak vnímá dnešní společnost etiku, mravnost a morálku, jak může profese kouče být nápomocna k šíření etických, mravních a morálních hodnot a postojů. To jsou témata, která budou otevřena a v rámci kterých můžete klást své otázky.

Marek Vácha je římskokatolický kněz, teolog, přírodovědec, pedagog a spisovatel. Na akademické půdě působí ve funkci přednosty Ústavu etiky a humanitních studií 3. lékařské fakulty UK, kde je i předsedou akademického senátu. Ve skautu získal přezdívku Orko ze zkratky Orlí oko, kterou používá ve svém jménu.

ICF – International Coach Federation (Mezinárodní federace koučů) je největší profesní organizace koučů, sdružuje přes třicet tisíc profesionálních koučů téměř ze všech zemí světa.

 

Související videa

Sdílet

Facebook | Twitter